PantherGaming
Slide item 1
Slide item 2
3
5
Slide item 5
Slide item 6
8
9

Промоции

Веб продавница

       

LINUX Пакети

Linux Hosting

Ако не сте сигурни каков хостинг план Ви е потребен, тогаш Linux е Вашето решение. Убедливо најстабилна платформа за Вашата веб страница. Сите пакети го содржат едноставниот контролниот панел Cpanel кој им овозможува дури и на најнеискусните корисници да изградат динамичи страници. Сите реселер пакети содржат WHM контролен панел кој овозможува едноставно менаџирање со повеќе страници. Пакетите се прилоагодени за секого. И не заборавајте! Доколку имате проблем достапни сме 24/7/365.

Успешноста на компанијата поради што ја разликува од останатите хостинг компании е тоа што НЕ поддржува ОВЕРСЕЛ. Тоа е и една од главните причини за стабилноста на серверите.

Што е ОВЕРСЕЛ? (Hosting Overselling) претставува ситуација во која компанијата нуди хостинг планови кои се неодржливи ако еден од клиентите ги искористува целокупните ресурси (простор и трансфер на податоци) кои му се доделени, бидејќи истиот ограничен простор и трансфер на податоци го продава на повеќе различни корисници.

На пример, хостинг компанија која поседува сервер со 80 гигабајти простор може на 100 корисници да им продаде пакети со големина од 80 гигабајти, а Вие како нивен корисник да искористувате многу помалку од просторот кој ви е доделен во пакетот. Еден од главните проблеми кај ваквите сервери настанува кога неколку од корисниците реално ќе го искористат просторот и трансферот кој им е доделен при што доѓа до застој во работата на серверот. Исто така, овие сервери се карактеризираат со голема нестабилност затоа што имаат повеќе од 80% искористеност на процесорот и хард дискот. Не дозволувајте и Вие да бидете залажани од компании коишто нудат пакети со ОГРОМЕН веб простор и месечен трансфер за ниски цени. На тој начин купувате пакети кои никогаш не ги искористувате.

Поради оваа причина ДДХост ги направи новите пакети од најмали за мали статични веб страници до големи пакети што поддржуваат датабази за динамични веб страници. Со ова ви овозможува да платите онолку колку што реално користите.

Покрај понудените пакети Ви нудиме и можност за формирање на пакети по ваша желба.

Цени од 350 денари годишно.

Детално пакети и цени...

Хостинг Пакети

Linux DD 64

од 2240 ден.

годишно

2GB веб простор

100 GB месечен трансфер

1 хостиран домен

Неограничено бази, е-мејл адреси, ФТП акаунти...

   Нарачај

Win DD 64

од 3420 ден.

годишно

2GB веб простор

100 GB месечен трансфер

1 хостиран домен

Неограничено е-мејл адреси, ФТП акаунти...

   Нарачај

LINUX Reseller Beginer

од 1180 ден.

месечно

50 GB веб простор

Неограничен месеен трансфер

50 хостирани домени

Неограничено бази, е-мејл адреси, ФТП акаунти...

   Нарачај

LINUX VPS 64

од 1180 ден.

месечно

30 GB веб простор

Неограничен месеен трансфер

1 GB рам меморија

Неограничено бази, е-мејл адреси, ФТП акаунти...

   Нарачај

Бесплатен .мк домен со секој нов хостинг пакет - засекогаш

Хостинг пакети почнувајќи од 150 денари месечно НАРАЧАЈ ВЕДНАШ
Официјален регистрар на .МК и .МКД домени

Визија

Да станеме Вашето омилено место за комплетен избор на ИТ опрема и услуги. Да нè препознавате како синоним за извонредност во сите аспекти на компјутерската технологија. Заедно да создадеме исклучителни вредности преку имплементација на современите информациско-комуникациски технологии. Повеќе...

Мисија

Целокупен технолошки напредок преку промоција на врвни технологии, квалитетна услуга и поддршка со компетитивни цени и задоволни потрушувачи.

Повеќе...

Контакт

 ул. Фрањо Клуз бр.12/1-4

 02 3 100 700

 info (@) ddcom.mk

Работно време:

Понеделник - Петок

09:00-17:00